Behandlerne

Lone Bengtsson er lægeeksam. i dybdemassage, kostvejledning og ayurvedisk pulsdiagnose i Holland og Schweiz. I blid knoglemanipulation (osteopati) af prof. Alain Gehin (Frankrig) og i Kranio Sakral Terapi, “Deep tissue massage,” organmassage af Dr. Benjamin Shield (USA) og har ved siden af det en uddannelse i zoneterapi og ALT.Ansigtsløftningsteknik. Claus har arbejdet med alternativ behandling i 25 år, undervist og behandlet mange mennesker i ind- og udland. Lone arbejder i klinikken med massage, kostvejledling, pulsdiagnose og hendes program for “Ansigts løftning uden kniv.”

Endvidere er Claus Bengtsson er uddannet i Ida P. Rolfs Strukturel Integration, en amerikansk kropsterapi og Kranio Sakral Terapi. Han er uddannet i yoga og meditation, og har undervist tusinder at mennesker i stressmamagement i Danmark og udlandet. Claus er trænet hos det engelske medie og healer, Cecily og har i 19 år arbejdet med en naturlig evne til at kanalisere healende energi gennem hænderne, der afhjælper blokeringer i kroppen og dens energifelt samt clairvoyance, der fortæller om årsagen til sygdom og hvilke muligheder man har, for at skabe sundhed og livskraft.

Referencer

Vi har igennem de sidste 22 år, samarbejdet med forskellige virksomheder. Hvor vi har hjulpet med bl.a. smerter og stress, anvendt massage, kranio sakral terapi og healing.

Vi har haft virksomheds aftaler med følgende: