Claus Bengtsson

Klinik for Holistisk Behandling

Vi er dedikerede og vil hjælpe dig på din vej mod indre balance, helbredelse og harmoni.

Vi forstår, at helbredelse er en personlig rejse, og vi er her for at støtte dig på vejen. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker mere information om vores tilgange til behandlinger? Kontakt os via knappen nedenfor. Læs mere om os herunder.

Kontakt os

Behandlerne

Claus Bengtsson har arbejdet med alternativ behandling i 25 år. Gennem disse år har han undervist og behandlet mange mennesker i ind- og udland. Endvidere er Claus uddannet i Ida P. Rolfs Strukturel Integration, en amerikansk form for kropsterapi, i Kranio Sakral Terapi og massage. Han er desuden uddannet i yoga og meditation og har undervist tusinder af mennesker i stresshåndtering i Danmark og udlandet. Claus er også uddannet i ALT ansigtsløftnings teknik hos Stanley Rosenberg.

Claus er trænet hos det engelske medie og healeren, Cecily. Han har i mere end 25 år arbejdet med en naturlig evne til at kanalisere healende energi gennem hænderne, hvorved blokeringer i kroppen og dens energifelt opløses. Desuden arbejder han med clairvoyance, der fortæller om årsagen til sygdom og hvilke muligheder man har for at skabe sundhed og livskraft.

Lone Bengtsson er lægeeksam. i dybdemassage, kostvejledning og ayurvedisk pulsdiagnose i Holland og Schweiz.

Lone er desuden uddannet i blid knoglemanipulation (osteopati) af prof. Alain Gehin (Frankrig), i Kranio Sakral Terapi, “Deep tissue massage” og i organmassage af Dr. Benjamin Shield (USA). Har endvidere en uddannelse i zoneterapi og ALT – Ansigtsløftningsteknik hos Stanley Rosenberg. Lone arbejder i klinikken med massage, kostvejledning, pulsdiagnose og hendes særlige program for “Ansigtsløftning uden kniv.”

Referencer

Vi har gennem de sidste 25 år samarbejdet med forskellige virksomheder, hvor vi har hjulpet med bl.a. smerter og stress ved hjælp af massage, Kranio Sakral Terapi og healing.

Vi har haft aftaler med følgende virksomheder:

 

Skriv til os

27 64 46 87